snart är det jul sägs det..

känner nästan ingen julstämning alls...
det jag ser fram emot är att se vad älsklingen hittat på i sina paket och vad han tycker om det han får av mej, å så typ julskinka.. annars känns d som att allt kan kvitta.. jobbar hela julhelgen i år igen. ledig nyår, firar hemma i år med familjen, matte, å så lite annat folk som kommer..
det jag ser fram emot är resan
två härliga veckor i Dominikanska Republiken
härligt härligt!

nä jag pallar inte skriva mer, har en brännblåsa på pekfingret efter en elak barkbit...
ska nog slå in barnens juleklappar =)

på återseende

julfest med PB

den här helgen har varit en sån där händelserik helg..
i fredags så stängde jag å sen var det utgång i märsta med matte trana och lina... sen drog vi vidare till Que en stund...
igår då så skulle jag egentligen ha åkt på julfika hos annika och mellberg, men det skulle bli så stresigt så jag skippade det och satsade på att göra mej iordning till firmafesten istället...
mamma och sanna hade varit jätte hemlighetsfulla med vad vi skulle göra, men som jag hade trott så blev det White Chrístmas på Infra med Magnus Carlsson och Lotta Engberg i täten..
ett lite annorlunda julbord kan man lugnt säga!
istället för buffé, konstig halvslafsig mat, stå i kö och inte ha full uppsikt över showen så var det ett sittande bord, servitörer som kom ut med förrätt till showen började, skärdgårdstallrik med skagentoast, matjessilltimbal och laxtartar, det var faktiskt riktigt gott! sen var det show typ en halvtimme, efter det fick man gå bort till baren där alla medverkande stod och signerade programmen och magnus julskiva, så nu fick ju mamma äntligen träffa magnus på nära håll! gissa om hon var lycklig!!
sen tror jag att det var huvudrätt, Tournedos Rossini med gåslever, madeirasås samt potatiskaka, fast det var anklever och potatisterrin istället.. men typ samma sak.. och så fick man en liten tryffelbit åxå.. värsta finmaten ;)
sedan fortsatte showen.. fredrik swahn, som va med i parkteaterns uppsättning av hair gjorde ett klockrent framförande av "I got life" och "let the sunshine" kan ju tänka er hur i extas jag var då =)
sen kom osten, jag bytte min läskiga ost med mamma..nu började man va ganska onykter faktiskt..
efterrätten kom in och så körde dom sista svepet av showen med massa partylåtar och annat, en dag i juni, magnus sjöng kom hem för mamma.. det har vi ju hört om hela dan =)
efter showen så var det disco, vi partade järnet..
typ halv två tröttnade vi lite på den dj:n så matte kom å hämtade oss så åkte vi till magget allihopa.. allihopa va alltså jag, mamma, petra, sanna, mia och nea,.. å så stackars älsklingen som fick handskas med oss fyllon alldeles nykter =P
från magget typ kvart över två mot que, men kom aldrig så långt.. nea å petra sprang i förväg å sa att d sög, så vi skippade det å körde hem sanna å mia som skulle jobba idag å så blev d efterfest hos oss nån halvtimme eller så.. sen hade nea jagat rätt på nån av grabbarna så jag å matte körde ner petra å nea till fabben sen åkte vi hem..
idag har varit en riktig bakisdag!
avokado och gräddfil till frukost, matte fixade, sen sov jag lite till sen vid halv ett pallade vi inte mer utan gick upp för att åka till matte.. då hade pappa fixat värsta frullen.. toast, skagenröra, kokta ägg å mer avokado..åt lite grann sen åkte vi hit...
mår fortfarande inte bra.. vill ha oliver... vi ska käka kassler med ananas grejs å sen ska vi spela bingolotto... tack för igår alla kära kollgeger och min älskling
god jul gott folk

stand out in the croud

stand out in the croud

stand out in the croud!

i lördags var det årsfest för fallskärmsklubben..
matte ville gärna att jag skulle komma dit och jag var inte sen att haka på.
temat var stand out in the croud, så jag funderade mkt på vad jag skulle klä ut mej till.
matte ville gärna att jag skulle ha min röd-rutiga kjol eftersom han tycker att jag har den med alla andra förutom honom...sen att jag faktiskt nästan aldrig använt den hör väl knappast hit.. men visst kunde jag ha den, frågan var bara vad jag mer skulle ha..
med tanke på hur kjolen ser ut så kändes school-girl looken lockande, så sagt och gjort, hem och leta rätt på mina gamla platåstövlar å så gå igenom mammas garderob i jakt på en vit skjorta...
så det blev då den kortkorta kjolen, stövlarna, en vit skjorta väldigt uppknäppt med svart bh som syntes igenom, luggen upp i rockabilly och två flätor på sidorna, och så världens längst naglar till =) skitnice!
lite jobbigt bara att knäppa jackan och sånt...
men till slut kom jag fram till stället, container på odengatan..
matte och alla hoppare var redan där och hade ätit middag m.m.

matte hade sagt att han inte skulle klä ut sej alls, men det tyckte inte tjejerna på förfesten, så dom hade kladdat med kajalpenna i ansiktet på honom... allt med pokertema ;)
vi hade så himla roligt! dansade för fullt och pratade med alla roliga hoppare..
men mest hade vi bara ögon för varandra!
hans stolskott kollade väldigt underligt på oss, framförallt när vi satt på en stol bredvid dansgolvet ;)
och mitt stolskott, eller ja en kille som stötte hejvilt på mej under ballongfärden sprang runt och nöp mej i rumpan hela tiden.. och sen skulle alla andra hela tiden bli presenterade, dom hade hört SÅ mkt om mej.. undrar vad han har sagt egentligen..
men det spelar ingen roll
vi hade hur kul som helst! matte var stupfull och jag drack nästan ingenting eftersom jag skulle upp och jobba...

allt känns så himla bra och jag har nog fått ordning på mina känslor tillslut tror jag..
det känns så iaf...
ordning och reda...

ska försöka lägga in en bild nu så man får se hur vi såg ut ;)
RSS 2.0