micrad pizza å vitt vin

imorse när jag vaknade av att mina underbara syskon smällde med skåpsluckorna i köket tog jag en rask promenad i solen å sen käkade jag frulle, tog en dusch å åkte till jobbet... blev en till prommis från karlberg, dessa promenader resulterade att jag kommit upp i hela 7000 steg när jag kom till jobbet.. nu står räknaren på 10000 nånting å jag funderar på om jag ska ta en till promenad.. eller kanske styrketräna lite... men sen ska jag göra zatziki, hur stavas det egentligen? å frossa i chips =) kanske kolla på dirty dancing med mamma å tanya...
å just det, rubriken syftar på min middag.. kanterna blev lite sega, men i övrigt så funkar det skitbra att micra sandapizza =)

xo

vill ha jordgubbar!

idag när jag varit ner med soporna på jobbet såg jag att fruktkiorren reade ut jordgubbar till halva priset.. sprang till butiken å tog några kunder och hämtade pengar, men när jag väl kom tillbaka sålde hon den sista =p så jag fick inga..
fast hon som köpte den sista kom in i butiken sen å då fick jag två av henne.. mums!

ikväll har jag varit inne med annika å my i stan för att skaka rumpa.
vi gick till chaplins för de skulle ha schlagerfeber... på karaoken ja... morr!!
men maten å drinkarna va goda! å ena barterndern tog mitt namn när jag betala å skulle hitta mej på facebook... fast sen kom jag ju på att jag inte stavar lika som på körkortet.. får se om han hittar mej ändå..
nu ska jag nog ta å sova... är grymt trött å träningsvärk i benen =p

pussåkram skumbanan

regn...

ledig idag... skulle ju ta en promenad till centrum för att shoppa lite å fixa massa trevliga saker... vaknade å kände mej helt död å möttes dessutom av regn =p
så jag har inte gjort många knop idag... kollat på massa avsnitt av så ska det låta.. har iofs kört lite wii fit men stegräknaren står på futtiga 2451 steg.. inte bra... får väl skrämma iväg mej själv på promenad sen.. eller klättra upp i cross trainern... eller köra lite med hula hoop =)
imorn ska jag iaf träna muskel, sen jobba å sen ut med annika å my ;) party party

xo

skavsår...

bara för att jag är i stort sett bra i foten nu å kan börja ha lite roliga skor skulle jag ju såklart få skavsår, på stortån av alla dumma ställen... skulle alltså inte ha de där hälgrejerna i ballerinorna.. men jag halkar fram hela tiden... kan man klistra fast fötterna?

idag frågade jag claes om vi skulle gifta oss... han blev så förskräckt så han sa fel pris till kunden.. är jag SÅ hemsk??
det var ju bara på skämt ju. å för att få fram hur mycket jag faktiskt uppskappar att jobba med honom å hur duktig jag tycker att han är.
han är överallt å lite till... räcker med att jag tänker en sak så fixar han innan jag hunnit säga nått.. för att inte tala om att han fyller på vattenflaskor och masserar bort stelheten i mina axlar. ett klart tillskott till vårt lilla dårhus!!

imorn är jag ledig, då ska jag kanske gå ner till centrum å shoppa lite =)

puss

galen dag.

har jobbat 10 timmar å sen varit på sats å dansat å kört core... duktig tjej =)
sen somna jag framför teven å nu fastna jag här å orkar inte gå till sängen =p
imorn hoppas jag på fint väder så jag kan ta en promenad innan jobbet..

vad ville jag med det här inlägget då? ingenting alls egentligen =p

godnatt

ps. angie, 60% av mina beslut? har väl bara fattat ett beslut på senaste tiden å det känns helt rätt..

äntligen min säng!

efter en hel helg i rosersberg med hundar å grus i sängen var det riktigt skönt att få sova i min egen säng. var nog första gången sen jag flyttade hem som jag faktiskt såg fram emot att inte ha sällskap i sängen. annars brukar det mest va halvångest över att jag är själv.
men det har varit en mysig helg, trots regn å diverse...
i lördags kom jenny dit å så köpte vi pizza på laggen å sen drack vi vin å kollade på film, myspys!
igår kväll mötte jag annika i gamla stan för att gå till engelen å kolla på tension. det var kul. dom var bra som alltid å jag å annika hade massor att snacka om. sen kom även en kompis till henne dit. å när tension spelar klart å vi satt utanför å snackade så höll jag på att garva ihjäl mej åt jimmy å alla hans konster. han å nån kompis gjorde massa skumt, det mynnade ur rädsla för mej å sen blev det bara massa galet.. hur kul somhelst!
åkte hem rätt tidigt å sov. den här gången spelade jag alla kort rätt, tillskillnad från när vi var på ztampen =p
får se om det ger nån utdelning.

har även sovit ordentligt på lägenhets frågan och beslutat att det inte kändes 100.  så jag ringde mäklaren idag å berättade det, och hon blev typ jättesur! vad är problemet? ring den andra spekulanten och säg att det inte blev nått =p men tydligen så var det ett jättestort bekymmer.
men men, jag ser inte problemet...
får se om jag trillar över nån lägenhet framöver,  annars bor jag ju rätt bra här innan jag ska åka. så kan jag ta tag i det där ordentligt när jag kommer hem.

såvida ingen ger mej en halv miljon så jag kan köpa drömlägenheten ;)

xo

inget dåligt väder?

nej det sägs ju att så är fallet... att man bara har dåliga kläder... men jag vete katten om jag kan kalla ihållande regn för bra väder när man har två hundar som behöver rastas =p
å jag är ju inte särskilt haj på regn ens utan blöta hundar...
men nu har vi varit ute å jag har torkat av dem det värsta med handdukar, fast de är ju rätt fuktiga fortfarande å ville vill väldigt gärna ligga i mitt knä... blöt å mysig, tur att jag "stulit" kläder av nattis.
funderar på om jag ska stänga in dem i badrummet ett tag så de kan ånga av på golvvärmen.. men näe det kan jag ju inte göra..
får vänta ett tag innan jag går å lägger mej bara så de hinner bli något sånär torra...
i övrigt har jag nästan hämtat mej från den här dagen, mår iaf hyffsat bra nu..
har varit hos mamma å pratat massa så det känns lite bättre nu.. ska sova ut å så får vi se hur jag känner inför lägenheten imorn =)

puss

panik!!!!

lägenheten på aspnäs va fin, riktigt fin, dessutom var det ingen halv eller helvägg mellan sovdel och vardagsrums del som på många andra ettor vi tittat på där. så med en schysst bokhylla kan man skärma av mej ändå ha det schysst.
så jag la utgångsbud på lägenheten å har sen haft terror av mäklaren i 2 dagar. det har varit jag å en annan som slagits.
senaste budet jag la var 830.000 å så ringer mäklaren och säger att den andra inte vill gå högre.
jaha? vad gör jag nu då? tidigare har det ju alltid dragit iväg för högt å nu helt plöstligt ligger det på mej att bestämma om jag vill ha den eller inte.
helt sanslöst!
jag vet verkligen inte vad jag vill. min vilja pekar åt tusen olika håll just nu. när mäklaren ringde var jag precis inne på onoff för att kolla på kamera å mobil. å jag bröt ihop, tårarna började rinna och hela jag skakade.
har bokat tid med mäklaren på onsdag, så jag har ju några dagar på mej att verkligen fundera på vad jag vill.
självklart skulle det va mysigt att bo så nära angelica å kendra, men jakan ligger ju lite halvt fel för mej, å så har vi ju hela aussie grejen, tänk om jag inte hittar nån att hyra ut till när jag är borta.
å sen har vi ju den största grejen, jag som är så ofantligt mörkrädd å sällskapssjuk. hur ska jag klara av att bo ensam.
nu bryter jag ihop igen!
dags att väcka hundarna å ge dej mat så jag kan åka hem till mamma å bli lite tröstad.

vet verkligen inte hur jag ska göra.
alla som försökt shoppa med mej vet ju att jag tar 100 år för att bestämma mej, å sen när jag väl bestämt mej å köpt nånting så lämnar jag tillbaka 50% av allt jag köper. en lägenhet är lite svår att lämna tillbaks
har man 30 dagars öppet köp å 2 års garanti??

nej usch det här går inte...
imorn när jag är utvilad kommer ett gladare inlägg!

puss

vem behöver grönan?

igår var allt toppen, idag har allt varit bajs!
fan vad less jag kan bli på mina kollegor ibland. ska det vara så svårt att jobba tillsammans och inte mot varandra? respekt??

men det har iaf varit en del roligt på jobbet idag.
uffe min gamla stammis från när vi precis hade börjat på ks är tydligen den som ska hålla i vår ombyggnad. så himla kul att han kommer spinga hos oss. han är typ minst 35 å inget intressant så, men han e snäll å rolig så det var otroligt kul att träffa honom igen. senast jag såg han var på julfesten på globen 2007. å innan dess var det nog julen 2004 eller nått. var iaf innan jag å pontus gjorde slut.
medans jag stod å snackade riktning med uffe kom panaxia micke. han säger att jag har börjat få tillbaka glöden och glimten men att jag inte lyckas lysa upp hela butiken längre. får väl jobba på det. fast idag har jag ju varit helt ner...
hursom, när jag var nere med micke ropar lilian att jag har mer besök. kommer upp å släpper ut micke å möts av snyggingen från BAT. mycket trevligt ;)
dessutom har underbara claes gått loss ordentligt på mina axlar idag. gud så han kan massera!
och som grädde på moset knatade det förbi ett helt kompani söta brandmän =)
heaven!

eftersom jag haft en sån skitdag körde jag stenhårt på dansen å dansade bort alla bekymmer.
så nu mår jag bra igen =)

xo

loving my life..

jaa nu mår jag bara bra, det har varit lite down ett tag men nu går allt i skimrande rosa, ok nästan allt... det finns fortfarande en del grejer som jag verkligen inte får kläm på men jag orkar inte låsa upp mej på det igen. så jag skiter i det å fokuserar på sånt som är roligt. tex besöket på jobbet igår. eller det faktum att jag pratade i telefon till 4 igår natt.
saker som gör livet värt att leva..

på onsdag ska jag till aspnäs å kolla på en lägenhet, hon är så söt angelica, ger aldrig upp ;)
får se om den e bra å inte drar iväg för mycket. om jag köper den får jag väl hyra ut den det halvår jag har för avsikt att vara i australien. sprang förresten på mimmi idag å hon verkade riktigt taggad att följa med, skulle se hur mkt pengar hon får ihop i sommar sen får vi se =) vill, vill, vill!

har åxå konstaterat att jag inte ska lyssna på vad the phonehouse säger.. ringde idag å annullerade det som han lurade på mej i fredags. var ju typ 500 spänn billigare att köpa telefonen direkt på the phonehouse. ingen ordning alls =p
å dessutom är jag inte helt 100 på att jag vill ha den.. har hittat en fin lila som kan va intressant. så jag ska ut å titta på telefoner, antingen på onsdag eller i helgen. är ju ledig torsdag + helgen så det ska jag väl hinna med. är ju visserligen hus å hundvakt men en liten utflykt klarar sig nog hundarna utan mej =)

näe om man ska gå ut i köket å hitta nått smaskigt kanske?

må gott puss

kära familj

den här helgen är ju fullkomligt fullspäckad med underbara rix fm, bullförsäljning i skolan, jobb, teaterlyxmusikal med chokladprovning, mkt gott btw, å sen esc final.
å så när jag kommer hem vid halv ett möts jag av en helt underbar syn i vardagsrummet.
att papsen sitter framför teven å sover hör ju till vanligheten men det jag såg var så kul så jag tog kort på det.


här har vi alltså tanya, tommy och papsen som sover framför en avstängd teve....
har buffat på dem flera ggr men ingen vill lägga sej i en bekväm säng å sova.
mamma däremot som e på plats i sängen hon e vaken. det är ingen ordning på min familj =p

vad tyckte vi då om ESC...

generellt så var det en väldigt hög standard i år! inte alls en massa trams bidrag som det brukar va.
å oj vad jag gillade norges bidrag, riktigt underbart!
nästan så man vill åka till gardemoen imorn ;)
tyckte åxå om island å arash i azerbadjan.. precis som övriga europa alltså..
vad tyckte jag mer om?
kommer faktiskt inte ihåg..det är ju så många så det flyter ju ihop. men tyskland, turkiet tror jag, finland.
näe jag kommer faktiskt inte ihåg...
är galet trött åxå..
så det är väl dags att sova så jag orkar med jobbet imorn

god natt

muskelpass...

kom nyss hem från sats där jag kört ett asjobbigt muskelpass. instruktör va marie-louise, fridas mamma. hela den familjen är helt underbara! men frida är såklart bäst.
nu är jag lagom slut i benen =p
men efter lite mat i magen blir det nog bättre.
har käkat en macka med keso å avokado å ett glas juice till det. sen blir det lunch i rosers.

ska skura toaletterna å hoppa in i duschen å sen borde det va tid för andreas att plocka upp mej.
eller så tar jag tåget, har ju mitt busskort nu, å det är fint väder idag trots att det blåser. hoppas det är mindre blåsigt i stan å att det fina vädret håller i sig.
för ikväll är det ju rix fm =) oh så jag längtar. sen ska jag eventuellt träffa en gammalvän ikväll å imorn är det först runbydagen uppe i plugget, ska dit å sälja bullar för tommys klass. sen jobb, sen chokladteater å chokladprovning med angelica å sen ESC final.
full rulle!
på söndag är det åxå jobb
å på måndag är det mysdags =)

må gott kära vänner
njut av livet och lev det nu

frustration...

jag är precis som Michaela Conlin i Bones, fruktansvärt frustrerad... ser snyggingar överallt, å då menar jag verkligen ÖVERALLT. folk som jag i vanliga fall inte skulle tycka e nått speciellt.
det är verkligen på tiden att mysa med någon gosig nu innan jag blir alldeles galen!
en positiv sak är att alla de negativa tankarna som nästan ätit upp mej inifrån på senaste tiden nu får stå tillbaka för roligare hjärngympa.
men det är lika svårt att fokusera på kunderna.

hoppas verkligen att mina inbokade dejter kommande dagar blir av..
hur ska det annars gå =p

imorn är det rix fm festival i kungsan! tjoohoo!!

xo

två vilsna själar på en bänk

det var mysigt
but i dont kiss and tell =p

Buddy Holly

herregud vad bra det var!! underbart! från början till slut. brolle är guld!
nisse skjutsade oss in i raggarbilen å vi åt i teaterrestaurangen å sen var det dags för föreställning. jättebra platser på femte rad. jag var helt lyrisk! det var så himla bra!
efter föreställningen kom nisse å hämtade oss, å när vi skulle åka igen å nisse startade bilen så gick det några tjejer bredvid bilen som skrev å hoppade till =p nog för att bilen låter när man startar den, men hallå...
idag har jag kollat på film å varit iväg på en lägenhetsvisning. jättemysig lägenhet som jag kan tänka mej.
vi får se hur det går i budgivningen.
ikväll är det bones!
skulle egentligen träffat annika men hon har haft en tuff dag på jobbet så vi ska luncha på onsdag istället.
dags att byta jobb kanske hjärtat? så du slipper alla elakingar.

det var nog allt jag hade för den här gången.

xoxo

"barnkalas"

nattis har fyllt 20 å jag var med på festen, lite grann som crew å lekledare...
ett helt hus fyllt av 40st 20 åringar som lät som 100 20 åringar..
konstaterade att riktiga barnkalas är att föredra för då är barnen iaf små å man kan säga åt dem att va tysta, samt att det inte är så många.
dessa barn var lika långa som mej, eller längre, å väldigt fulla...
jisses...
men det var kul..
först skickades de ut på skattjakt runt rosers medans vi gjorde iordning tacos. sen åt vi tacos å vinnande lag fick tequila shots.. jag fick en åxå ;)
efter det var det mer tävlingar. jag höll i schlager singstar. ett litet rum fyllt med två lag om tio vardera som sjöng, skrålade å skriade när man vann eller inte vann.. handbolls tjejer å hockey killar.. helt galna!
det blev åxå lite marängsviss å paketöppning, jag å linus hade lyckats väldigt bra med vår present ;)
men hela kvällen överskuggades av att jag dels var sanslöst trött men åxå hade lyckats tappa bort mitt busskort.. inget månadskort som snart gick ut, utan säsongskort maj-augusti. skitkul =p
men efter att ha ringt runt till alla affärer jag var i igår samt även ringt jobbet några ggr är kortet återfunnet. det hade ramlat ur på jobbet när jag betalade igår. vilken jävla tur!!!
så nu är jag överlycklig att det slutade så bra, å så ska jag ta till stränga säkerhetsmetoder för att det inte ska ramla ur igen =)

idag ska jag ta en promenad med familjen till hemköp för lite pantning å sopsortering å handla lite å ikväll ska jag å mams å paps inte till stan å äta å kolla på buddy holly! ska bli så kul!!

må gott alla söta

puss

beslutsångest..

gud jag vet inte vad jag ska göra.
å ena sidan vill jag ju verkligen, verkligen tillbaka till australien, och jag tror att jag skulle klara mej ganska bra där nere även om jag åker själv.
men å andra sidan är jag väldigt sugen på att hitta en egen lägenhet, att få inreda, å få fart på mitt liv igen.
men jag vet inte.. dessutom snurrar det runt, runt i mitt huvud just nu av diverse olika anledningar.

får väl fortsätta hålla koll på hemnet om jag hittar nån galet underbar lägenhet, å plocka hem mer info om aussie så jag har ordentlig pejling.
först ska jag njuta ordentligt av sommaren och alla glada upptåg. sen får vi se vart livet för mej.

puss

underbar tisdag!

gud så flitig jag varit idag! dagen började med att jag käkade frukost å sen städade toaletter handfat å dessutom tog jag en tur med badkaret. efter det åkte jag först till väsby centrum å köpte nya ballerinor som funkar med sulorna med lena å sen åkte jag till jakan för att träffa angie å kendra. liten sov när jag kom så vi satt å snackade å sorterade bebiskläder å sen när liten vaknat och ätit gick vi ner till centrum å käkade lunch på waynes å sen shoppade vi. jag köpte trosor, shorts, leggings.. men jag hittade tyvärr ingen bikini... fast jag har några bra förslag =)
sen handlade vi på hemköp å jag balanserade kendra på en arm å vagnen med den andra.. multitasking!
sen gick vi upp till dem igen å sen åkte jag hem för att äta middag å efter det fixade jag lite på mitt rum. bar ner flyttkartongen jag fick av a+a när jag fyllde år som nu e mer än överfull å så plockade jag iordning lite..
sen åkte vi å dansade, men eftersom det var vikiarie som jag inte tycker om stod jag längst bak i hörnet å körde mitt eget race å efter dansen körde vi core.
när vi kom hem sen skulle mamma operera på min fot å pappa hämtade dremeln å mamma körde lite med den. det gick rätt ok faktiskt..

nu sitter jag å kollar på tv å imorn är det jobb =)

xo

jag vill inte bliva stur...

igår hade jag så himla kul! var på mimmis studentskiva.
jag, mamma, mimmi, mela, catti och anso hade pink ladies jackor å va grymt snygga!
först var det fördrink å sen middag, massa roliga upptåg under middan! maten var jättegod och sällskapet trevligt, efter att vi hade roddat om lite å satt mimmis pojkväns kompis å kanten så man kunde röra på armbågarna =p
efter middan var det party! dj:n spelade massa bra favorit låtar! lagom mix mellan nostalgi, schlager, rocklegender och rnb å sånt samt lite modern dansmusik.
man kan ju lugnt säga att vi ägde dansgolvet!
lärde tom ponnyn, michelle, pojkvännens kompis att dansa salsa =)
en helt underbar kväll!
men mina fötter protesterar idag..men oj så snygga vi var, å gud vad kul jag hade =)
var hemma vid trerycket
idag är jag trött, ska snart iväg å jobba å ikväll blir det filmkväll.

                                                               
så här snygga var vi =) partyligan

xo

RSS 2.0