Roadtrip

idag har jag varit ledig, skönt! men gick ändå upp tidigt för att åka på roadtrip med matte till västerås. han skulle hämta sin fallskärm och ville ha lite sällskap på vägen.
en trevlig dag! frukost på väg, lite inlines åkning, lunch på nått hak å sen glass i väsby =)
en väldigt givande dag!
när matte lämpat av mej hemma satte jag mej i solen å myster med tjuvarnad marknad, fan vad bra han är Guillou.
ikväll ska jag gå med familjen ner till runbybrasan å kolla lite, blir nog myspys =)

vi hade kameran med när vi åkte inlines, så här lycklig var jag över att det var en hyffsat backfri lång väg som var sopad
                                                                                            

angående australien, så har jag börjat hämta mej från chocken att inte annika kan åka med, och samlar mod för att åka själv. vill ju verkligen, verkligen, verkligen tillbaka.
men det känns lite halvtrist att åka själv, fast iofs mötte vi ju flera där nere som åkte själva, å kan dom kan väl jag =p

Hoppet är det sista som lämnar en..

ja nu är allt hopplöst..
annika har fått ett slutgiltigt svar att hon inte får ta en termins studieledigt utan måste läsa klart alla terminer på en gång.
detta betyder att hon INTE kan åka med mej till australien, varken under hösten eller till vintern, våren.
tidigast blir ju alltså när hon gjort klart sina studier, dvs typ våren 2011. dels är jag för gammal för att åka på billliga ungdomsbiljetter då, och dessutom vill jag inte vänta ett å ett halvt år, jag vill åka NU så jag kan komma hem sen å hitta en karl å bilda familj, alternativt träffa en aussie att ta med hem.
så nu ska jag försöka skaffa mej mod att åka själv, eller hitta ressällskap, eller kanske åka ner som au pair, fast jag vill ju inte va fast på ett ställe utan resa runt åxå. bekymmer bekymmer!
det ska nog lösa sig med tiden.
dock känns det väldigt, väldigt trist att inte annika kan åka med =(
men men,

annars är det bara bra, kalabalik på jobbet som fan! vi bara ökar och ökar både kundantal och bruttovinst för varje dag. tur att det är lågkonjunktur annars skulle vi inte hinna med... =p

hoppas alla som läser mår bra
puss

vårhelg

igår var en fullspäckad dag,
först var vi ner på sats å dansade, skönt att börja dan med danspass även om min kropp chockades svårt över att va igång så tidigt.
sen åkte vi hem å vände jorden i landet så de kan sätta potatis å sallad å grejer där. efter det var det duschtime å sen ner till centrum å knallemarknaden där vi träffade hela klanen lindstörm, eller nästan iaf, med alla nya ungar som de ska ta över världen med. sötnosen elsa lika glad å överlycklig som alltid. felix trött å blyg. elias växer sig stor, emilia började för en gångs skull inte gråta när hon såg mamma å liam är yttepytte jättesöt =)
sen åkte vi hem å fixade pastasallad att ha med till grönan, samt matmuffins med morot å linfrön. helt ok blev de.
efter middan åkte jag till flempan för att festa med annika å studenterna i hennes hus. mkt trevligt folk, men jag blev väldigt ostyrug väldigt fort bara för att annika alltid såg till att mitt glas var fullt med svinstark bål =p
tog tåget hem å slumrade till där men vaknade i väsby galet illamående så promenaden hem var plågsam, men hem kom jag tillslut å stupade i säng. vaknade imorse å mådde rikltigt illa. men efter lite hissåkning i magen å frukost mådde jag hyffsat. sen åkte jag mamma å ungarna till grönan för mcdonals dagen.
fy fan vad mkt folk det var!! eftersom jag mådde illa parkerade jag mej på en gräsplätt å låg å halvsov, medans ungarna köade spelade lite å mamma som inte hade förköpt biljett köade för att komma in. sen tillbringade vi hela dan på den lilla plätten bakom lilla fritt fall. ungarna åkte en del men det var ju väldigt mkt kö.
jag åkte bara jetline, lustiga huset å kvasten. men det var minst halvtimmes köande till alla å massa jävla snorungar som försökte tränga sig som man fick skälla på. fy fan vad lack jag blev. så jävla fräcka idiotungar.
grönan borde ha värdar eller civilklädda vakter som cirkulerar mer å kan ta dessa trängare å slänga ut dem!
men det har varit en ganska skön dag. det var ju sol å skönt på vår lilla grästuva, även om jag blev jävligt stel å kroppen =p
nu ska jag kolla på gossip girl!!
xoxo you know you love me ;)

Schitzo...

det finns en väldigt bra anledning till att jag bara öppnar varannan fredag. jag blir helt kaiko i skallen så om jag skulle ofta på regulur basis så skulle det inte bli mkt ordning på jobbet =p
idag har jag pendlat mellan jeff dunhams karaktärer. när kaffemaskinen bråkade innan öppning ville jag spräng världen och mej själv i luften, som achmed. efter det hade jag jättefint urkasst morgonhumör å var lagom grinig som Walter sen tog jag en koffein shot å blev på galet humör precis som Peanut men sen pendlade humöret rätt friskt mellan walter å peanut. lite lagom schitzo =p
igår var det inlines premiär, och idag har jag åkt ännu mer. så kul. jag blir bättre å bättre även om jag ännu inte vågar mej ut på tur själv =p men det kommer väl med tiden.

ikväll ville pappa att jag skulle åka med in till stan å cruising men jag orkar inte. så fruktansvärt trött å helgen är ju fullspäckad, så jag bangar det å stannar hemma å softar istället... kolla på film eller så. vad gör man en fredagkväll om man inte jobbar ?

älskar våren å njuter av solen!

xo

galet på jobbet...

idag har jag studsat som en flipperboll, fram å tillbaka å ÖVERALLT! fast det har inte direkt varit jobbit eller kalabalik utan bara mkt..
efter lunchruschen, precis när jag kommit ner i varv, bröt jag ihop i hysteriskt fnitter. jag kommer inte ihåg riktigt hur det började, men det var heat på radion så jag höjde massor, å så började mela å claes bråka om kassa två. mela vill stå där men claes vägrade flytta på sig. men när han klev undan för att säga något till christer så var mela snabb som en vessla å tog kunden i tvåan. men då tog claes tag å lyfte upp henne å parkerade henne i ettan. jag stod i trean å garvade så jag grät, å dessutom försökte jag ta hand om kunderna. det gick sådär =P
men som tur var så slutade jag ju klockan tre så det var inte så många timmar kvar efter mitt psykbryt =P
sen fick jag skjuts hem av matte, väldigt nice =) vi käkade glass å snackade massa skit som vanligt.
ikväll är en ovanlig dag. jag ska inte jobba kväll å inte iväg å dansa. bara äta middag med familjen å sen umgås. å så tänkte vi titta på grease för att hämta inspiration till mimmis skiva.

såhär fin är jackan, kommer bli så snygga =)

                                               

ska ta massa bilder på skivan åxå när vi är uppstylade till tänderna =)

xo

jobb å kladdkakabakning

mamsen har ingen tid hävdar hon, det är nån som snor den av henne. så får att hjälpa henne lite slängde jag ihop en kladdkaka efter mattes recept imorse. den blev helt ok, dock lite hård... får öva mej fram till bättre resultat. har ju ingen direkt erfarenhet av det där receptet eftersom det alltid var matte som bakade. men det ska nog bli en riktigt perfekt kaka med tiden ;)
på jobbet har det varit bra. dock funderar jag på om jag glömt min hjärna nånstans.. helt snurrig =P men det funkar ju det med... petra börjar bli riktigt rund om magen nu så man får ta allt som är lägre än typ höfthöjd för hon är inte så böjbar, å så tror jag att hon precis som angie kastar grejer på golvet med flit bara för att man ska krypa för dem =p
å strax efter sju stod maria mitt på golvet i butiken, gissa om jag blev förvånad över att se henne.. men det var kul. hon skulle visst hämta några papper som chiefen glömt plocka fram, inte bara jag som lagt hjärnan nån annanstans...

just det, jag har hämtat pink ladies jackorna idag =)
de är asgrymma! vi kommer bli SÅ snygga på mimmis skiva!!
nu ska jag slänga in tjuvarnas marknad på min mp3
xoxo

Städtisdag

först lite svar till angie, ok såg inte linus iaf, men vi var ju inte de enda där =P åå ja matte hade rekommenderat en musikal, jag blev lika förvånad som du ;) tror nog att elin hade ett finger med i spelet att få iväg honom på musikal.

tillbaka till städdagen =)
har varit riktigt duktig idag, plockat bort alla sängkläder å vädrat täcken å kuddar, håller på å kör en maskin nu, men jag måste vänta tills mamma kommer hem innan jag kan fixa de rena sängkläderna för jag har ingen aning om vilka lakan som passar vilken säng, så jag avvaktar med det.
har dessutom skurat toaletter och handfat så nu är det glänsande rena.
och som grädde på moset har jag gått igenom alla mina kläder i kartongerna på jakt efter lite nygammalt inför våren.
fick upp en ikeakasse med blandat att sortera in.
kändes bra. det mesta som är kvar där nere nu är sånt som jag antingen inte vill ha längre för att det är trist eller inte längre min stil, och en del är sånt jag inte kan ha men bara inte kan skiljas från. även de gamla stilarna är svåra att slita sig från, kan ju va bra att ha till maskerad =)

sen dök farmor upp med en paj å sallad så då hade jag lunch klockers så slapp jag laga mat två ggr idag =p

jag vill köpa en kamera! känner att jag behöver en egen som jag kan ha med jämt ;)
har hittat en som jag tror kan va bra

olumpys fe 3010.

en rosa =)

nu ska jag kolla lite på tv

pusspuss

Kulturhelg!

inte nog med att jag har jobbat hela helgen, jag har åxå hunnit med att bättra på kulturen.
igår var det rockkweekend tour i väsby ishall. tension grace var lokalt band. sen spelade renegade 5, dead by april, heat, mustasch och dia psalma.
det var jättekul att se tension spela igen, johanens fick in en skön känga mot kommunen för att de lägger pengar på ett äventyrsbad istället för att bygga upp det nerbrunna dagiset. bra sagt!! dock hade angies röntgensyn varit bra, med tanke på allt som varit. men mamma tyckte de var jättebra å det var ju kul =)
mellan alla banden var anton körberg å en annan snubbe från rockklassiker uppe å snackade å hade lite tävlingar m.m.
renegade 5 var helt ok, lyssnade inte så jättenoga, vi tog en öl å hade rökpaus å lite blandat då. tror att det även var då som heat hade sin signering, så då hängde vi där å vinkade lite till pojkarna =)
dead by april var värdelösa!! gömde oss uppe cafeterian för där var det lite mindre volym =P träffade david å hans kompisar där uppe å satt å snackade med dem tills heat gick på. då gick jag ner å hittade mamma å sen stod vi nästan längst fram i mitten å myste. älskar ju konserten med band man tycker om å textern man kan sjunga med i!!
sen var det dags för mustasch. men det var mest bara skrän =P så vi gick ut i rökrutan å hittade mike med kompisar å sen gömde vi oss i cafeet igen. innan rökpausen hade vi dock häckat i barområdet ett tag å försökt att inte avlida, men det gick inte. tom pappa tyckte det var bedrövligt, han lyckades tom somna stående =P
sen var det dags för dia psalma. det var åxå rätt skränigt å de körde en del som jag inte kan, men åxå en massa favoriter =)
hursomhelst en underbar kväll!!'
just det, sprand på trana åxå.

ikväll skulle jag och annika på en musikal som matte hade rekommenderat. men annika tog fel på datum när hon kollade, så det var ingen musikal utan stand up med betnér!
dessutom fick vi biljetterna precis när det började å skulle betala sen.
men vi hade inte tillräckligt löst när vi skulle betala så hon tog det vi hade, 260 spänn för två biljetter som egentligen kostade 190 styck. skitbra!
å jag som verkligen älskar betnér! dessutom var det två killar till. en rolig göteborgare som hette nicklas å så en galen norrman =)
underbart!

nu ska jag kolla på gossip girl för jag kan inte vänta längre.
abstinens!
puss

Bebisgos

idag på min lediga dag åkte jag tåg+tåg till jakan för att träffa Angie och Kendra.
fick henne i famnen såfort jag kom innanför dörren, eller näe, jag hann nog faktiskt få av mej skorna å jacka först =P
men sen var hon min mest hela tiden. parkerade henne hos mor sin för matning bara. sen gosade hon så fint hos mej å somnade i mitt knä. sen gick vi bort till ikea för lunch å lite shopping å så tillbax hem till soffan för mera mys =)

vi tog några bilder med angies kamera så de kommer väl upp på hennes sida å då kan jag sno dem hit ;)

sen åkte jag med pappa hem å då var det bara att slänga i sig ärtsoppa å pannkisar för att sen ruscha till dansen.
å väl där upptäckte jag och mamma att det vore väldigt trevligt om vi kunde klona oss på typ 3.
alla happenings med dansen framöver, enda tillfällena att få dansa innan i höst eftersom sista kurstillfället var idag, krockar med nånting annat så vi måste prioritera bort dansen.
nästa söndag är det avslutning och graduering, då ska vi till grönan med kidsen.
27:e juni är det sommarfest hela dan och natten. massa roliga tävlingar å sen dans tills man storknar. det krockar med både dop och bröllop.
lyckligtvis kommer vi hinna med både dopet och bröllopet, men att försöka klämma in dansen åxå, nej det går ju inte =P
men men... kanske åker till märsta på valborg på uppvisningen, å så är det valstadagen på nationaldan.

så det kanske blir lite dansa innan hösten iaf... å hursomhelst går ju satsdansen hela sommaren =)
å så kan man ta med tjejerna å ut å skaka rumpa =)

på lördag är det party i ishallen!! längtar!

xo

en bra onsdag

igår vad det en kass  tisdag =P
var på fruktansvärt dåligt humör, och mitt i detta messar annika med den dåliga nyheten att hon kanske inte kan åka med till oz.... jävla skit jag som sett fram emot hon å mej mot världens ände =P
men nu verkar det som att det kanske blir av ändå. visserligen inte lika länge, men ändå ett underbart äventyr.
så jag håller alla tummar jag har att hon lyckas lösa problemet med skolan =)
när mitt dåliga humör gått över lite åkte jag till grönan för att hämta åkband till mej å mina syskon till mcdonalds dagen. jag och tusen andra personer skulle ha biljetter. när jag kom dit var det nummer 160 nånting på tur. jag fick nummer 874. tjoho, som hittat =P
ställde mej i solen å läste madamde terror. efter 45 minuter hade det fått kanske 150 nummer å min mage kurrade. så jag köpte mej en korvmeny som jag käkade ståendes. sen började humöret sjunka. jag skulle ju aldrig hinna fram innan jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet för att möta mamma å åka och dansa. men som tur var började jag prata med 3 mammor som hade varsinna lappar å kunde tänka sej att gå fram tillsammans. så jag fick en lapp av dem. med nummer 377!! så då kom jag fram i tid och fick fatt på åkband. min  turlapp på 800 nånting gav jag till ett gäng tjejer som hade över tusen. de blev jätteglada så det var ju trevligt att man kunde göra dem glada. mina syskon blev åxå hysteriskt glada när jag kom hem med åkbanden =)
dansen igår var underbar! för för första gången på väldigt länge, garanterat innan jag åkte till oz, gjorde det inte alls ont i foten. tack underbara mamma för att du opererar på mej i tid å otid!
idag har som rubriken indikerar varit bra.
vaknade tidigt av mej själv, så jag hann ta en långdusch å packa in håret, tvätta en maskin å hänga upp den å hänga ner det torra, stryka  vlliseline på mina jeans så de kanske håller iaf ett tag till, å sen iväg till jobbet där de slitit som grisar på morgonen så eftermiddan i kvällen var lugn. hann med massor =)
imorn är jag ledig å då ska jag hälsa på angie och kendra.
å angie skorna klarade sig bra från sällskapet ;) de överlevde

framöver är det en väldans massa roligt på gång.
konsert i ishallen med heat, dia psalma å tension, studentskiva där vi ska klä ut oss till pink ladies ;)
å så en massa annat framöver.

live is good!

xo

helkul på GK

jenny kom och mötte upp mej på jobbet å så åkte vi hem till huddinge, mötte björn, hämtade annika å köpte pizza å sen satt vi hos björn å förfestade. vid halv elva började vi så smått röra på oss men missade såklart 23 tåget å då tyckte annika att det var onödigt att åka in eftersom hon tänkte ta sista tåget hem. men björn hakade på. GK var lika roligt denna gång som förra. underbar musik och så kul att dansa med jenny. björn mjuknade efter några drinkar å dansade åxå.
men han gjorde narr av mig när jag röjde till living on a prayer så jag är lite smått sur på honom. å så har jag galet ont i handlederna eftersom han envisades med att ta ordningsvakt grepp på mej hela tiden. men då slogs jag så det gick nog jämt upp.
skrattade och dansade och hade jättekul i 3 timmar. underbart!
sen blev det promenad till centralen å sen taxi hem eftersom jag missade nattbussen =P
idag har jag och mamma krattat på tomten å sen myst i solen.
sen gick hela familjen långpromenad upp till farmor för middag och sen gick vi långpromenad hem.
nu sitter jag och myser framför teven.
blir tidigt ikväll eftersom jag är trött från igår å ska jobba imorn.

take care
xo

Svampbobtårta

snart är det påsk..

den planerade bion med annika blev i söndags istället. men först gick vi en jätttelång mysig promenad från fridhemsplan mot rålis, hela vägen längs vattnet å sen mot stadshuset och vidare upp mot sergel via max. jättemysig kväll!
och nu verkar det dessutom som att australien blir tidigare än januari . typ november. jag vill ju fira 25 årsdagen hemma å sen så har jag ju pink konserten att gå på, men sen vill jag åka!! så nu är det bara jobba järnet fram tills dess ;)

i tisdags fyllde tommy, elsa, "morfar" och lotta år. vi började med att åka till linnea för att fira elsa. linnea satt som bäst å gjorde tårtor, en svampbob tårta å en princessa tårta. sen åkte vi å käkade lunch å sen hem för att ta emot elin, farmor å issi samt "mormor" och "morfar"
massa tårta blev det, dock köpetårta.
resten av veckan har det varit jobb.
i påsk jobbar jag fredag å söndag. utgång imorn med annika å åkersbergs jenny =) kul!!

nu har mamma precis klippt mej å så ska vi färga det åxå. kommer bli så fint!

xo

Herregud vilken dag..

idag skulle det vara LÅÅÅÅÅNGT driftstopp på KS. så för att inte äventyra kvaliteten på våra varor hade vi bestämt oss för att ha stängt i tre timmar mitt på dan. en timme innan planerat stopp ringer matte å säger att det är inställt. tack söta rara matte för att du talade om detta!
men eftersom vi bokat bord på värdshuset för personalmöte bestämde vi oss för att ändå ha stängt. många sura miner mötte oss när vi dragit ner =P
mötet var bra, skönt att alla kunde va me.
men sen när vi kom tillbaka började kaoset. det var dåligt förberett från förmiddan å så tror jag att ALLA kunder som inte  fick handla mellan ett å tre kom mellan tre å fyra istället =P
så det var fullt upp ett bra tag. lyckades även göra en kollega skitsur men det är smällar man får ta.
efter att ha slitit som ett litet djur å jobbat undan det värsta hade jag en bultande huvudvärk och ville inget hellre än att åka hem. så det planerade biobesöket med annika fick vara. fick skjuts hem av underbara bengt, och när jag kommer hem möts jag av en röd corvette på uppfarten.
bara hoppa ur bengts bil å in i den för en tur.
många tack till lelles son som äger bilen. han får gärna komma tillbaka å ta med mej på fler turer ;)
huvudvärken försvann iaf.
nu sitter jag hemma å kollar på troja å försöker få paps att snarka i sängen iställer för i soffan. samma visa varje dag =p
nä om man skulle ta till handgripligheter så han kommer iväg till sängen =P

xoxo plastluder ;)

Koma...

idag är det fredag och jag skulle va en duktig tös å åka å träna innan vi ska till jobbet å ha personalmöte. ställde tom klockan för att komma upp. men jag är helt seg och har en trevlig huvudvärk som roar sej med att aldrig gå över, så nån träning idag blir det inte. har vi tur hinner jag vakna till liv innan det är dags att åka till jobbet... dricka mycket vatten och äta mat tror jag borde göra susen.
idag ska det vara ett strömavbrott i upp till 4 timmar på jobbet, så då ska vi ha stängt. så då blir det möte med alla istället.
det hör ju inte till vanligheten att alla kan va med. blir nog lite trångt men det ska nog bli bra =)
ikväll ska jag träffa annika å gå på bio, iaf tror jag att vi ska göra det, får se om det finns nån film när jag kommer in, annars får det bli fika eller vin.
nu är det ju snudd på varmt så man kan börja driva på stan igen. längtar efter sommaren!

nej nu ska jag fixa frulle å kanske kolla på hamilton

xoxo

I lied...

mmm hemska mej, sa att vi skulle ut med studebakern men så var det ju inte. det var ju chevellen som skulle luftas ;)
å det fick den. riktigt fin burnis drog papsen till med =)
nu ska vi titta på halv åtta hos mej, helge skogs kommentarer är ju bara helt underbara!!

;) xoxo

Det är vår!

idag har jag varit ledig. vaknade som vanligt galet sent å kollade på lite tv medans jag käkade frukost.
jeff dunhams julspecial som det ännu inte blivit av att jag kollat på.
sen var jag faktiskt riktigt duktig och städade i badrummen, både det vanliga med handfat och toalett men jag plockade även bort allt grejs från alla hyllor och gjorde rent där. väldigt fint!
sen av bara farten dammade jag alla hyllor inne i mitt rum åxå.
*flitens lampa lyser*
har åxå hunnit med en promenad i solen upp till skolan för att hämta tommuy och där fick jag titta på allt vad han gjort i år. en hel del...
sen gick vi hem och lagade mat och nu ska jag åka med pappa och kidsen i studebakern för att handla lite. å provåka bilen så klart ;)

xo

Full rulle som vanligt =P

jag har antingen jobb eller annat inbokat varje helg fram till juni. helt galet!!
nu till helgen är det jobb och middag ute med familjen. å så bio med annika eventuellt både fredag och lördag.
påskhelgen jobbar jag torsdag, fredag och söndag. vore kul att gå ut å dansa fredag kväll! nån som vill å kan?
helgen efter det, 18-19 jobbar jag + att det är rockweekend i ishallen.
sen har vi 24-26 då är jag faktiskt ledig från jobbet hela helgen men på fredan ska lillebror ha kalas å på söndag är det mcdonalds familjedag på grönan.
sen har vi valborg helgen. då jobbar jag 1 maj och söndan.
vet inte vad jag ska hitta på på valborg. förslag?
helgen den 8-10 maj är jag ledig men på fredag kvällen har nattis 20 års fest å på lördan ska jag å mams å paps kolla på buddy holly. brolle!!
sen tror jag att jag jobbar söndan.
helgen 15-17 är det jobb, men inget inbokat privat än iaf.
helgen efter det, kristi flygare jobbar jag typ varannan dag å så är jag hund, katt och husvakt i rosers.
sista helgen i maj jobbar jag hela helgen.
sen är vi helt plötsligt inne i juni.
hur blev jag så uppbokad? men det är bra att jag håller igen ;)
på jobbet är det fullt upp.
vi har haft två lärlingar som vi utbildat i tre dagar.
christer och claes.
de är duktiga båda två så det kan nog bli bra.
kul med lite manlig fägring på jobbet ;)

xoxo
RSS 2.0