Ingen bra dag!

att den 10 februari är en dålig dag har jag och angelica konstaterat för länge sen.
hennes kusin dog, mamma hade sin stora operation som ju gick bra så här i efterhand, men den dan var jag helt förstörd och övertygad om att mamma skulle dö. min tilltro till läkare är u lika med noll...
i lördags händ ytterligare en sak som bidrar till min avsky för den 10 februari.

vår kära söta lilla manolito blev påkörd av inte bara en utan två bilar, en granne ringde i lördags och sa att de hittat honom på uppfarten när de kom hem, igår gick vi dit och hämtade honom.

på väg hem med den döda lilla katten i en låda var det en annan av grannarna som kom ut och sa att han sett det rån sitt fönster och att det först kom en stadsjeep och sen en mindre bil som båda körde på honom. de klev ur bilarna och böjde sig över katten och ringde någonstans, mamma har kollat samtalslistan på hemtelefonen men det fins inga osvarade nummer.
sen om de hade lagt honom på grannens uppfart eller om han krypit dit av sig själv vet vi inte, men jag hoppas att det gick fort och att han inte behövde lida alldeles för mycket min lilla gris.
kommer aldrig glömma den sötnosen, hur han knackade på rutan med tassen när han ville in, och man såg det lilla huvudet som tycktes säga, hallå släpp in mej jag är hungrig.
mer tillgiven och kelig katt får man nog leta efter.

när våren kommer ska det bli en minneslund till hans ära i trädgården.

bilister se upp vvar ni kör och djurägare sättt namn och nummer på era djur, även de som inte går ute, dom kan ju rymma..
nu måste jag rysa till bussen... men ta gärna en tyst minut och tänk på vårat yrväder.
bilder kommer

jag är bäst!

det verkar som jag har lyft mej ur min depp period.  igår på dansen gick det jättebra! jag är bäst! snappar upp takt och steg på en gång.. många av de andra kollar på mej hur de ska göra =)
jag gillar verkligen rio dansen! den är lagom krånglig med massa kors, framför, bakom... och massa vändningar.. men det gäller att hålla tankarna på plats för när jag börjar tänka på annat så kommer jag av mej..

har suttit nu på morgonen och kollat på meloifestivalen sidor.. och varje gång tänker jag, what? varför har du klätt anna book så? med skärningen mellan liv och kjolså långt ner, hon ser så himla bred ut, det var samma sak på lets dance, har hon tagit med klädmakaren därifrån kanske? jag tror hon skulle satsa på att dra upp skärningen lite, antingen till midjan eller kanske ända upp till under bysten... får hoppas att dom tänker till lite på det här...

nä om man skulle ta å klä på sej kanske 

melodifestivalen 2007 del ett

deltävling ett i jönköping är avklarad..
många låtar va helt skit! jag gillade elin lanto och andres lundstedt.
man kan ju undra hur addis black widdow lyckades komma med, sitter nu och lyssnar på deras gamla låt goes around comes around, för den gillade jag när den kom, och den är rätt bra.. deras bridrag igår var även bättre på inspelningen än live.

börjar nu ladda lite smått inför nästa vecka..
då kanske den planerade tjejkvällen kan bli av.
tar lite hjälp av angelica så kanske det händer nått....

ikväll är det dans igen, längtar längtar...

har mensverk, ouch

ett skämt??

http://www.blocket.se/vi/10583607.htm?ca=11_s

det måste ju vara ett hysteriskt skämt, eller?

ingen förbättring...

ja du kusin du kanske har rätt, kan v kylan och bristen på sol som är anledningen till mitt dåliga humör.
jag är bara så less!
vill göra massa saker men orkar inte ta mej för nånting.
tex så hänger det ren tvätt bakom ryggen på mej men inte ens det orkar jag ta tag i...
jävla skitblaj blä!!

en glad nyhet är iaf att mello-cirkusen drar igång på lördag och jag längtar med alla mina ilskna små hormoner
RSS 2.0