hysterisk fredag och ego lördag

ja fredagen var i ett slag för sig! upp halv fem å iväg till jobbet, börja inventera å fixa för att sen upptäcka att diplomis boxen är utan ström. glass för 4500 som var som sås.
fixa med det å en massa annat fram till tolv då jag i ilfart slängde mej i bilen å stressade först hem för att hämta ett paket å sen till märsta för nattis utspring.
angie å dem hade fixat orangea tröjor som det stod natalie student 08 på. de hade vi på oss när hon kom.
när vi vinkat av dem på flaket gick vi till bilen som var lite smutsig så den tvättade vi av med våtservetter å vatten å sen pyntade vi med flaggor, band å björkris. den blev fin!
när de kom tillbaka från flakturen åkte vi från märsta till rosers och käkade smörgåstårta å tårta å så öppnades det paket. sen vid halv sex tackade jag för mej å åkte mot jobbet igen, gjorde ett snabbt stopp på donken i väsby för tjejerna på jobbet var hungriga å sen ruschade jag vidare mot jobbet så inte maten skulle kallna. men jag hade missat det där med rusningstrafik. vid typ frösunda började det tjocka på, å där filerna delar sig å två går mot gbg å två till stan stod det helt still å de två mot stan å jag låg så klart i fel fil å fick inte komma igenom till ksfilen på andra sidan. så jag åkte ner i tunneln å svängde av på essingen å sen vidare mot kungsholmen å så upp på E4 igen å av tomteboda för att slippa köerna åt andra hålle. en hysterisk omväg som gjorde att maten inte var särskilt varm när den kom fram.
sen när alla ätit började vi räkna, jag fortfarande i nattis tröjan och frukstansvård magknip. typ halv elva var vi nästan klara så jag fick tillåtelse att åka vid elva. in i bilen igen rusch till rosers för att göra nått roligare med håret och hämta angie å andreas å sen iväg till nattis slutskiva på KC. det var så sjukt mkt folk! hysteriskt! men det spelades bra låtar så jag var nöjd i ca en timme, sen blev musiken lite sämre å vi var trötta så typ kvart över ett åkte vi hemåt med omväg genom hela märsta å sen rosers.
idag sov jag till halv tolv å sen har jag vart runt i bilen, fast lugnare tempo, shoppat å bara myst för mej själv. mkt skönt!
nu ska jag snart iväg till Jenny Å på grillparty =)

må så gott vänner

varning på stan!

igår fyllde mela 20 år. det började med fest hemma hos henne men efter ett tag drog vi tjejer ner på det som förut hette rockbaren, numer la familiga, pizza restaurang och bar. på plats där var en trubadur som ägaren sa var stockholms mest kända. andreas möller, aldrig hört talas om! men han sjöng iaf fint. och eftersom det bara var vi tjejer där så intog vi scenen å sjöng med honom. karaoke fast på riktigt!! mela och camilla började med några låtar sen la camilla av å mela stod själv men jag hakade på tills suspicious minds och sen var jag fast =)
det var jättekul! så där blev vi fast hela kvällen! ägaren som känner mela sen småskolan bjöd på shots som var riktigt goda =)
på fredag är det rock-karaoke där så vi får se om vi hamnar. vi ska ju på vårfest hos bobo först sen får man se om vi kommer dit med?
nu ska jag å matte kolla på grease så fort han är klar med nya garderoben =)
RSS 2.0