aldrig hästen igen!

vi var som så många ggr förr på hästen å käkade igår.. mattes mamma å syrra var med...
det var allmänt begie, mattes mamma fick inte välja några andra tillbehör än det som stod, men när jag ville byta pommes mot sallad så gick det bra... det tog aslång tig innan vi fick dricka., johanna å annika skulle dela på en toast skagen men fick bara en tallrik, beige! den dröjde maten så sjukt länge!! deras hemlagade sorbet var typ gammal, å när sen notan kom så visade det sig att den där salladen som jag tog istället för pommesen kostade 35 spänn.. men dom hade ju tagit betalt för pommesen åxå.. eller är priset bara för köttet å pommesen gratis, så om man bara vill ha pommes betalar man inte alls?
nä nu dissar vi hästen, får ta med en vikvägg till fame så matte slipper sitta bland alla andra...

BEIGE!!

imorron ska jag träna med niclas igen.. å jag vill inte göra hans strechövningar för dom gör ONT!

en underbar födelsedag!!

Ja ju är allt det hemska över som matte skulle uttryckt det.. hela veckan har han frågat om jag måste fylla år...
festen i fredags blev riktigt lyckad! jag hade så himla kul! trots att det var lite sen ankomst på några å en väldigt sen ankomst på en viss liten klick som inte kan planera så hade jag jättekul!!
fick en massa tokiga roliga presenter åxå! av ronny fick jag en helst sjukt fin blombukett + en kartong med färgglatt, dvs massa olika cidersorter,typ 25-30 flaskor. av linnea fick jag ett isshotsglas set... man fyller på vatten in i frysen å sen blir det isglas. skitkul! av annika å mellberg fick jag vantar, raggsockor å en flaska asti, av trana å lina fick jag en flaska finvin i fin trälåda, av stefan å emma! fick jag en mjölkkartong, men i den låg en flaska röd aftershock! den shottades det av under kvällen så jag blev alldeles tårögd, starkt! av petra å camilla fick jag en yezz ros, två yezz lotter och en toffiffee!! MUMS! av angie, ida, tim å maria fick jag en CRAPBOOK med limstift så jag kan sprara allt som matte tycker jag borde slänga =)
å ja av matte fick jag ju handla i kista för typ 1000 spänn eller va d blev, å av mamma å pappa som alltid ska va värst fick jag en dvdspelare med bränning och hd.. har försökt koppla in men den vill inte riktigt.. hittar bara vissa kanaler... ska kika på det där igen..
ja festen var riktigt lyckad, vi dansade å sjöng singstar å jag hade riktigt kul! hoppas att alla mina gäster var nöjda med =)
igår var det fika här hemma, mattes mormor hade bakat nötkakor å farmor hade gjort zuleika tårta, även då fick jag presenter, kakorna + moussernade jordgubbsvin av mattes mormor, tårtan + pengar å presentkort på hm av farmor, lite pengar å kort av mattes morfar, den fina lila tröjan av mattes mamma å johanna, söta lillebror hade köpt en ros till mej för pengar han fick av elin och sen ritat ett kort med en varg på eftersom det inte fanns några färdiga kort med vargar och av syster fick jag en pocket med vargar.. typ vargbröder tror jag =)
två helt underbara dagar! trots att jag vaknade lite seg igår morse...
idag ska vi åka till huddinge på in flyttningsfika hos annika å mellberg.. d e bra då kanske man hinner prata lite mer mer både henne å stefan å emma
ja nu börjar vi ladda inför nästa års viktigaste händelse ;)
nä skoja bara...
just nu laddar jag inför kostprogrammet jag ska påbörja imorron...
spännande =)

kanelbullens dag

i år hade vi satsat riktigt ordentligt för att slå förra året och helst åxå huddinge... vi satsade tokhögt!
packade bullar, jag stod utanför å sålde från sex på morron till sex på kvällen.. med lunch å kisspauser förståss men jag stod ändå nästan hela dan... kallt som satan var det!!
I butiken stod mia hela dan å packade bullar, tror sanna packade en hel del åxå...
men trots att vi satsade så högt så blev det platt fall... 1841 bullar sålde vi... inte dåligt iofs men inte lika bra som förra året... å vi hade siktat på kanske 3000...
så nu har vi bullar i alla frysar... en vecka eller två så blir vi väl av med dem.. men vi  beställer ju inga nya nu iaf...
annars händer inte så mkt.. mamma blev jätteglad för sin present men har väl inte bestämt sig för vad hon ska välja än...
på onsdag är det gwen konsert! längtar så!
å på fredag fyller jag år!! tjohoo!!!
RSS 2.0