party på göta källare!

jenny ifrån åkersberga hör av sig några ggr per år om utgång.. senast dissade jag henne i den här helgen har jag ju jobbat men det var så länge sen vi sågs så jag tänkte att jag skulle va där ett litet tag... först tog vi en drink på gröne jägaren å lyssnade på hemsk karaoke, sen  drog vi till göta källare där det först var rätt dött men sakta men säkert ökade folkmassan å efter ett var det knökfullt å djn körde underbara gamla klassiker, schlager, rock... underbar musik! det var så roligt! kvart i två blev jag upphämtad av underbara snälla taxi bengt som körde hem mej..
var lite seg imorse när klockan ringde men dagen har funkat hyffsat... skyller mina utbrott på den dumma mackapären jag bröt alla naglar på å inte alls för att jag var så trött...

imorron är det nyårsafton
traditinsenlig middag hos mia å hasse å sen fest hos födelsedagsbarnet...

ja gott nytt alla vänner så hörs vi när vi syns...
eller nått =)

god jul, och god fortsättning!

har haft en underbar jul osm började redan i fredags med middag och paketöppning hos elin och sen glögg och paketöppning hos mamma å pappa, fick massa massa pengar av dem + lite smått å gott, very nice!!
på lördag morgon åkte vi till jönköping efter diverse fördröjningar.. kom fram till mattes moster runt tre tiden.. packade upp oss å tog d lite lugnt... alla spelade såklart travian förutom jag å fredrik som roade oss med att kolla på film... på kvällen åt vi julskinke mackor å ris a´la malta, asgott!!
på söndagen var jag å matte på a6 å kollade runt lite på alla nötter å sen kom svärmor å johanna, deras mormor å även rickard å josefin.. så vi var ett ordent´ligt gäng där...
julafton kom å vi åt gott, jättegott!! Efter kalle gick vi ut på en promenad med hundarna, sen kom den långa väntan på att göran skulle bli klar i lagårn så vi kunde få öppna julklappar... vid åtta eller om klockan var nio kom han så in å då var det äntligen dags... 12 personer var vi, å alla hade köpt julklappar till varandra å hit å dit, så det var en ganska stor hög där under granen! allt fick inte ens plats, hälften låg i ikea kassar vid sidan om. lotta å annika delade ut julklappar till höger å vänster å vi beundrade allas högar som växte.. matte hade sagt att de har tävling varje år om vem som får största högen. som vanligt vann kusinerna men inte så konstigt eftersom danne precis köpt lägenhet å behöver fylla upp ett helt hem.
men jag kom ganska go trea iaf =P
fick helt underbara saker av matte! en vit munkis som inte blir genomskinlig å en ny mp3 spelare var väl det som slog allra högst! men jag fick även innetofflor, massa strumpor, örhängen, partylinne, fina tröjor å lite allt möjligt!
men som om inte det vore nog, vilket det var, fick jag massa grejer från iza (egentligen lotta), från svärmor å från johanna å från deras mormor å även från morfar från alla håll å kanter ramlade det julklappar till mej.
som ett barn på julafton ;)
kunde inte önskat mej något mer =)
på tisdagen gick vi en riktig långpromenad med hundarna å kollade på en massa film å igår va vi igen på a6 å kollade på rean (nötter) å sen käkade vi turkey å efter det packade vi å åkte hemåt..
skönt att sova i egen säng igen!!
idag har jag å matte varit runt å shoppat lite, imorron ska jag tvätta det sista å sen på kvällen se arn med mamma å pappa å i helgen jobbar jag. på måndag blir det först middag hos mia å hasse å sen såklart iväg till angelica.
på tisdag går vi väl på bakisbio å sen på ondag börjar jag jobba igen.. skönt med lite ledighet!!

må nu så gott alla söta!

pusspuss

party party!!

ja det har varit en fulltecknad vecka..
det började förra helgen mer party på julgalan i nacka strand.. jag mamma och angelica, drömteamet...
vi hade bästa platserna precis vid scenen å hade dessutom trevligt bordsällskap på båda sidor..
vi åt inte så mkt utan satt mest å pratade å drack så  det där med att hämta mat glömdes bort.. när showen började var jag redigt full!! jag välte ut vin på angelica å grannen bredvid å jag har grova minnesluckor av som egentligen hände på scenen... men jag kommer ihåg bengtzing och markus fagervall... markoolio och andreas johnsson träffade vi på utanför men jag kommer inte ihåg att andreas sjöng...
efter showen fick jag en kanna vatten å vi knatade bort till arvingarna, kramades lite med kim kommer jag iaf ihåg att vi gjorde å sen tillbringade vi säkert 30 - 45 minuter med att leta efter mamma som dansat bort nånstans..
sen skulle vi hitta taxi å det dröjde innan vi hittade en som mamma var nöjd med men tillslut gick även det.. söndagen var jag grymt bakiis men vid ettsnåret åkte jag med matte till coop å handlade å sen bakade vi lussebllar på pepparkakor å sen kom farmor, issi, mamma å ungarna på adventsfika...
på måndagen åkte jag å matte på birka kryss för att fira våra två år.. det var mys! jag var inte så sugen på alkohol så jag tog det väldigt lugnt! men matte blev desto lurigare så han tom dansade.. askul!!
å i lördags var det julfest med jobbet.. abba christmas orhestra... maten var usel men annars var det kul!!
det var lite segt att jobba i söndags men vi fick gjort det vi skulle göra iaf =)
idag har jag varit hos tandläkaren å hon skällde som vanligt på mej för att jag inte använder tandtråd.. får se till å börja med det..
på måndag är det julafton å fredag eller lördag åker vi till jönköping  =)

GOD JUL
RSS 2.0