ett litet steg för människan men ett stort steg för Tracy

ända sen 13 års åldern har jah velat åka till USA som au-pair. först var tanken att jag skulle åka så fort jag fyllt 18, när jag fyllde 18 skulle jag bara ta studenten först. när jag tagit studenten ville jag inte åka för då skulle jag missa bästa vännernas studenter.
nu är jag 22, de flesta har tagit studenten och det är dags att ge sig av.
men nu vill jag inte åka längre.
självklart skulle det vara jättekul att vara borta ett helt år, vilket äventyr att vara själv i ett helt nytt land.
men mitt liv ser inte längre ut som när jag var 13, i skrivande stund är jag endast ett par flyttkartonger ifrån att flytta in hos älsklingen. nu vill jag inte lämna det och åka iväg.
jag har bytt ett äventyr mot ett annat.

det blir nog bra, bo ihop ett tag i lägenheten och sen hitta en bostadsrätt. sen är det kanske dags för en liten bebis vad det lider...

vi har ju ändå sen matte flyttade in haft problem med tvätt..
han har tagit med tvätten hem till sin mamma eller på driften, det har funkat för jag har mest hft underkläder och sånt att tvätta, det mesta har tvättats hemma i Runby, men nu när jag flyttar över fler och fler kläder så blir det lite krångligare, att tvätta i väsbyhems tvättstuga kostar pengar varje gång man tvättar, räcker det inte med hyran lixom?
så i lördags åkte söta matte och köpte en tvättmaskin, så nu hänger det tvätt ÖVERALLT eftersom vi samlat på os ett tag.. även sängkläderna som legat sen dacke håller jag på och tvättar nu..

allhelgona helgen passerade utan skitungar som skulle trick-or-treata.. kanske det äntligen börjar sprida sig att det är två olika högtider halloween och allhelgona.
förutom all jävla media, i expressens fredagsbilaga kunde man läsa om maskerad till helgen och skrämseltips.. dessutom visade de bilder på vad stjärnorna haft p sig, i tisdags ja, då man skulle firat.
fast det förstås, att festa på en tisdag är ju inte så populärt, då får man ta det helgen INNAN!
mycket viktigt!
nu ska jag kika på hur många minuter det är kvar på tvätten..
pusspuss

RSS 2.0