Feel the H.E.A.T.

har precis kommit hem från en härlig kväll på Runbybaren med heat.
jag, mams å paps, nea å mormor mia käkade middag hemma hos oss innan, sen kom vompe, nicke å tina dit åxå
framåt elva gick vi till runbypuben för att trängas med resten.
strax efter tolv gick de på och körde ett härligt set.
så mycket folk, så galet varmt men oj vad kul!
kenny har ju röstresurser som inte är av denna värld. resten av grabbarna är åxå galet duktiga.
otroligt kul att se! och uppleva hälsar mamma.
efter giget minglade de runt bland oss vanliga dödliga.
jonas lika glad som alltid. och mia tog en schysst bild på mej mamma å crash.
sen köpte vi hotpants och linne å kramades lite med jimmy å sen blev vi utslängda. klockan blev ju tre fast klockan bara var två nu inatt. men det har varit in härlig kväll!

imorgon är det lägenhetsvisning klockan 12, om vi e vakna, vilket jag hoppas för den är grym!
å sen ska vi åxå åka till banana hills å hälsa på lilla Kendra som kom i onsdags.
grattis och lycka till Angie och Andreas

xoxo you know you love me ;)

en fullspäckad helg.

hur kommer det sig att det alltid är jobbhelgerna som är så fulla med en massa roligt. iofs är ju alla helger jobbhelg med nya schemat, men varannan helg är det ju bara söndan.
hursomhelst har jag jobbat hela helgen och dessutom hunnit med att fira matte med kladdkaka hemma hos honom och elin. det kändes faktiskt helt ok att va där, lite konstigt att bestick och möbler som jag för ett halvår sen ansåg vara mina nu var deras, och jag tror att det underlättade att de inte bor i "vår" lägenhet utan har flyttat. men det kändes bra. hoppas att vi kommer kunna umgås lite mer framöver. matte är ju trots allt fortfarande en av mina bästa vänner och elin verkar vara en jättesnäll och rolig tjej.
i lördags var det fest hos linus, jag hade tänkt vara nykter, köra angie om det var dags att åka till bb eller så, men andreas hade laddat med lättöl så mina tjänster behövdes inte, alltså blev jag smått nersupen av linus istället. men när det runt elva snåret vankades utgång satte jag stopp å följde med de blivande föräldrarna hem å kollade på film å sov istället. nån måtta får det va.
sen igår när jag var på väg från tåget till bussen sprang jag rätt genom ett moln av luke parfym. minnena sköljde över mig. men hela den där historien känns åxå ok.

så förutom att våren blev bortjagad och vintern dök upp igen känns livet bra.
längtar till sommaren och galna nätter, men jag har det rätt bra precis just här och nu åxå

xo Tracy

svar på kommentarer...

det blev inget med banans hills den här gången heller..
seg mäklaren ringde å väckte mej imorse å då hade de andra lagt 825 å det budet ville säljaren ta. det var ju så bråttom att skriva kontrakt. hon kanske behövde kontantinsatsen till att köpa nya tuttar eller nått =P

till mormor mia, anders är en killkompis som precis som jag är på lägenhetsjakt men inte har tillräckligt med kapital för att få tag på egen lägenhet. därför försöker jag övertala honom att bli min inneboende =)
men han har fått för sig att väsby är off...
förstår inte vad han pratar om..

jag har hittat en underbar trea som jag älskar!!
men den är dyr så nu hoppas jag på lotto.
en miljon räcker ;)

å nu är det dags att åka till jobbet

xo

ingen lägenhet nu heller...

Angie har hittat en till fin halvtvåa på aspnäs, jag är med i budgivningen men jag är fett less på både mäklaren och även säljaren.
mäklaren ville tidigare idag nå ett avslut idag, sen skulle han ringa upp under kvällen. och säljaren vill skriva kontrakt innan helgen, dvs imorgon. som om jag kan klämma in det. tänker inte ställa klockan tidigt för att skriva kontrakt. tror inte ens säljaren kan då heller.
men vi får väl se vad mäklaren säger imorn. om de jag bjuder mot fortfarande är med eller om de bjuder högre.

men det kan nog bli mysigt att bo nära angie å andreas nu när det vankas bebis. jag kommer tom hem smidigt både från dans och träning. enda mörkret på himlen är hur jag ska komma till jobbet till öppning. vill ju inte va där till kvar i fem när jag börjar halv sex. men det är bara varannan fredag så det ska väl gå att lösa med att låna bil eller slagga hos mams de torsdagarna.

men vi får se, först ska vi se om den andra parten vill bjuda över eller inte.
vi är nu uppe på 820 000 lite mkt iofs.

blir det inget får jag fortsätta övertala anders att väsby är världens metropol ;)
nu är det scrubs...

finalen live!!

idag är jag nog världens lyckligaste!!
jag har fått se finalen live på globen, igår ringde mamma och berättade att vi fått två biljetter från spelparken! lyckan var total!
så jag tog med mig min söta syster och sen åkte vi in tillsammans med mamma, mia, hasse och emil för att äta och umgås med H.E.A.T. entouragen.
väldigt trevligt!
sen var det bara att ta plats på parkett och dansa, sjunga, skrika och vara lycklig.
en underbar kväll!
resultatet kunde väl kanske blivit lite annorlunda.
jag vet faktiskt inte vilken låt jag hade velat skicka.
alcazar eller kanske agnes om hon bytte kläder.
men tja opera kanske går hem i europa.
hursomhelst slapp vi ju caroline af ugglas och det var det viktigaste =P

nu ska jag krypa ner i sängen medans mamma är på hardrock och festar med heat
party party =)

Melodifestivalen 2009

nu har vi hört alla 32 bidrag och jag tänkte berätta lite om vad jag tyckte om de olika. låtarna, artisterna, kläderna.. ja ni vet..

Deltävling 1, 7 feruari.
Nina Söderquist - Tick tock, nina har jag gillat ända sen hon var med i och vann West End Star. jag älskar hennes kläder, Xena möter lara croft typ, men låten är sådär. inte tillräckligt mycket power tyvärr.
Jonathan Fagerlund - Welcome to my life, ingen aning om vem detta är, rätt söt kille och låten är ok, lite kroglycka men inte mer än så.
Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus, jag älskar shirley, men den här låten var hemsk. klänning var fin, men tidigare år har hon varit mycket bättre!
Scotts - Jag tror på oss, Bengtzings låt som scotts fick, en riktig bengtzing låt som jag tror hon skulle gjort så himla bra! scotts lyfter den tyvärr inte riktigt. men de ser bra ut i tv och kommer nog gå långt.
Emilia - You're my world, jättefin klänning men låten är tråkig, man tror att det kommer hända nånting, men det kommer aldrig, synd, för det hade kunnat bli nått.
Alcazar - Stay the night, oj vad det syns att det här är ett gäng som har scenvana och tv-vana! låten är jättehärlig, kan se mig dansa till den här! kläderna är coola som alltid när det gäller alcazar.
Caroline af Ugglas - Snälla snälla, om någon annan sjungit den hade den varit fin, men jag tål verkligen inte caroline så det här går fetbort!
Marie Serneholt - Disconnect me, rätt fin klänning även om jag inte gillar fluffet, och låten kommer jag garanterat skaka rumpa till i sommar, men mer än så är det inte.

Deltävling 2, 14 februari
Lili & Susie - Show me heaven, helt ok låt, kul att de vaknat ur sin dvala, men stylingen är ju så tacky.. vad tänkte de på?
Lasse Lindh och bandet - jag ska slåss i dina kvarter, en skön låt som man vill stå på konsert och röja till, inget att skicka till moskva dock, bandet ser bra ut. rockpojkar.
Jennifer Brown - Never been here before, fin låt , mycket power och jag gillar hennes outfit åxå, förutom armvärmarna i skinn.. vad tänkte de där?
Heat - 1000 miles, kan ju inte påstå att jag är opartisk till heat men jag gillar verkligen den här låten, riktigt bra! angående deras kläder kan jag bara anmärka på crash spandesbyxor, inte så snyggt. resten är klockers!
Markoolio - Kärlekssång från mej, asg, låter lite som ugglas första gången, underbar! så ful, så fel, så klockren! att sen hans polare tar eld är ju helt sanslöst kul. undrar om Rysslands vinnare från förra året tycker samma sak...
Amy Diamond - It's my life, nej den här låten skulle Bard behållit till BWO, ingen amy låt. och varför stylar de henne fortfarande till att se ut som en 10 åring? ok att hon inte behöver va nån porrskådis, men snälla lite roligare kan det väl bli?
Cookies and Beans - What if, snark, tråkig låt, det händer inte så mycket. de tar sats men kommer inte iväg typ. fina kläder dock.
Måns Zelmerlöf - Hope and glory, en månslåt, arret är bra, låten är bra och allting är som det ska. det är inte för inte som mumsmums är en av våra nu starkast lysande stjärnor.

Deltävling 3, 21 februari
Velvet - ganska rolig låt, men stylingen  var ju bedrövlig! hon kunde väl iaf haft på sig en "underkjol" under sin stora kjol, eller? den här kommer jag sjunga högt till på dansgolven.
Rigo and Topaz.. - I got you, haha vad är det här? när markoolio sjunger vet man ju att han driver, men de här vet man ju inte om de är allvarliga eller inte.... rolig låt galna outfits, sådeså.
Molly Sanden - Så vill stjärnorna, en otroligt fin låt, men den saknar nånting, den lyfter inte riktigt trots att molly är duktig. och till skillnad från amy klär hon sig för sin ålder, varken porrigt eller snuttigt, utan bara snyggt.
E.M.D. - Baby goodbye, jag gillar verkligen den här låten, mer självskrivet grabbar, men däremot var arret helt galet. däremot deras vanliga outfits med slitna jeans å sjalar med t-shirt hade varit så jävla bra.
Mikale Rickfors - Du vinner över mig, jag ska köpa vingar för pengarna... nähä var det en annan låt? nej usch det här var inte så kul. möjligtvis på fyllan =P
Maja Gullfors - Här för mig själv, boring! älskar dock hennes klänning, men vem sa åt henne att ta på sig svarta strumpbyxor? självklart bruna!
Sofia - Alla, kul att det trilla in en grekisk låt, dessvärre är den inte lika bra som de riktiga grekiska låtarna. hennes lack och läder outfit med lårhöga stövlar är inte heller nån hit.
BWO - You're not alone, alldeles för tråkig låt för att vara BWO, och vems idé var det med rymddräkter?? Alexander Bard ska ha shorts!! det är precis som med tonartshöjning. annars är det inte på riktigt.

Deltävling 4, 28 februari
Agnes - Love love love, underbar låt, den här tror jag på, men vem lurade på henne en guldpaljettig kroppsstrumpa??  hade hon haft ett riktigt brett svart skärp i siden hade det funkat, men detta var bedrövligt!
Star Pilots - Higher, som jag undrade vart jag kände igen denna låt från, såg det på tobbe eks blogg, baywatch låten tror jag, i kombo med en annan.. får man göra så? å varför ha en som sjunger å tre som skuttar runt? melo har ju redan dansare... lite halvtråkiga pilotkläder åxå, de hade kunnat vara snyggare.
Susanne Alvengren - Du är älskad där du går, den här var så tråkig, det hände ingenting och inte ens den mysiga gotlänskan kunde lyfta. dessutom galet ful styling.
Anna Sahlene och Maria Haukaas - Killing me Tenderley, tyvärr blev de ingen duett utan snarare två tjejer som stod på scen och råkade sjunga samma låt. fast den var väldigt fin, och kläderna bara älskar jag! vilken tidning kommer skrika tuttchock? aftonbladet eller expressen?
Thorleifs - sweet kissing in the moonlight, skön bugglåt, men mer än så var det inte.
Sarah Dawn Finer - Moving on, wow! den här låten är underbar! kraftfull och fin med ett jättefint arr och fin styling på sarah. hon ser ut som en gudinna!
Next 3 - Esta Noche, frida och fronda ramlar in på salsaklubb och träffar andres esteche... men jag älskade den här låten! kom igen skaka rumpa!! pojkarna var söta, sköna kläder som de verkar bekvmäma i. nice!
Malena Ernman - La Voix, vad ska de med opera i melo att göra? förstår inte. gillade varken låten eller hennes klänning. bort!

ja det var alla bidrag och lite vad jag tyckte om dem.

vilka tror jag vinner?

heat eller måns..

vilka jag vill ska vinna, heat jag tror de kan ta oss långt

nu ska jag sova

xo Tracy
RSS 2.0